sábado, 31 de marzo de 2012

CB ALGINET 75-41 CB ALCÀSSER

Un Alginet molt superior ens va guanyar la setmana passada. Posiblement l'imatge que vam donar en la segona part ens fa pensar que la diferència es "irreal" per dir-ho d'alguna forma, però l'Alginet va jugar uns 40 minuts molt complets, tant en defensa com en atac, cosa que nosaltres no vam fer.

La part positiva d'aquest mal partit va ser, sens dubte, la pressió. Tot i que només vam dispossar de dues sessions per practicar-la, va eixir meravellosament bé, tant i que un rival de gran nivell com es l'Alginet es va quedar sense cap resposta.

Ens vam tornar a veure les cares amb els nostre ex-company Pablo Terol, amb qui vam conseguir la temporada passada el desitjat Trofeo Federació.

A la fí, derrota abultada però, (i ho pose entre cometes) "esperada". Tots sabem que l'Alginet no va segon a la taula de classificació per mera casualitat. Es un equip molt treballat i amb jugador de molta qualitat reconeguts a la Comunitat Valenciana.

L'única cosa que esperem es recuperar el nostre bon joc i guanyar els próxims partits. L'objectiu principal es la 3º plaza, que ens donaria la possibilitat de promocionar a Autonómic, molt de mérit tenint en compte que l'any passat amb els mateixos jugadors estavem jugant a Zonal.

FORÇA ALCÀSSER!

No hay comentarios:

Publicar un comentario