lunes, 28 de noviembre de 2011

C.B. ALCÀSSER 53-71 C.B ALGINET

El dissabte dia 19 de Novembre varem disputar un partit molt important contra l'Alginet. En aquell moment veniem de guanyar 4 partits seguits i ens trobavem quarts en la taula. Sabiem que una victoria contra l'Alginet seria molt important per a lluitar per les places altes de la taula, pero com acostumavem des del principi de temporada el partit no va ser gens brillant per la nostra part.

L'incici del partit va estar marcat, com sempre, per les errades en defensa i en atac. En 6 minuts de partit l'Alginet es va colocar amb un parcial de 5 a 13 i a la mitja part el resultat era 24-40. Ací es va demostrar per enèsima vegada la falta de concentració de l'equip. Ja son masa partits els que venim jugant pitjor del que sabem i encara no hem posat solució.

El tercer quart va ser molt paregut, sols que l'Alginet va fallar algunes canastes més que va fer que ens arribarem a col·locar a tan sols 9 punts a falta d'un quart i 3 minuts. Açò sols va ser un miratge, ja que tornarem a jugar com si fos un pati de col·legi i al final del partit la diferencia era de 18 punts, amb un marcaor de 53-71.

Durant tot el partit vam defendre amb una zona 2-1-2 i no realitzarem cap tipus de pressió. Altra volta vam realitzar el joc que ningú vol però que sempre fem.

Donar gràcies a l'afició com sempre per la seua precència i una llastima que no els poguerem fer disfrutar d'una victoria, i el que es més important, d'un bon joc col·lectiu.