miércoles, 22 de diciembre de 2010

MENSAJE NADALENC DEL CAPI


Hui, aprofitant que s'apropa el període nadalenc, el capità de la categoria junior del Club Bàsquet Alcàsser (Carles), va a dirigir-vos unes paraules a conseqüencia de les festes nadalenques.

Benvolguts integrants de l’equip,
L’1 de Septembre de 2010 es van reunir a un pavelló d’Alcasser uns xabals d’Alcasser que estaven disposats a continuar jugant al bàsquet en club del seu poble. A priori, anava a ser un any difícil ja que anaven a jugar a la categoria junior amb sols quatre jugadors. Eren Marc, Jenaro, Borja i Carles. De sobte, van apareixer per la porta 7 ex-jugadors del Larrodé.Eren Sergio, Quique, Ivan, Víctor, Pablo, Mikel y Jose. Aquell moment va a ser recordat perque va ser el principi de la creació d’un gran equip, on anava a predominar el companyerisme i la deportivitat.
Ara, al cap de 3 mesos jugant junts, som ja un equip on no hi ha diferencies, encara que puga haver algun homosexual, pero sense més importancia.
El bon rotllo, companyerisme, amistat, no-violencia i les ganes de jugar al bàsquet són factors que caracteritzen a este equip humild pero amb molta qualitat.
També hem tingut certs problemes al llarg d’aquestos 3 mesos com han sigut les lesions de Pablo, Víctor, Ivan i Jose, les quals s’han notat prou en el rendiment de l’equip.
A continuació vuic donar gracies a tots per l’esforç que feu, ja que tots estudiem i jugadors com els de catarroja i Marc tenen que vindre desde altres pobles per a jugar.
Un aplaudiment també per als pares que porten als seus fills a jugar a l’Alcasser i per la seua precencia als partits. Destacar també la seua educació a la grada respecte al rival. Mencione també al entrenador, Miguel, que esta fent un gran treball amb aquest equip.
Per a finalitzar i no ferme pesat volia dir-vos que gracies a tots vosaltres hem creat un equip amb molta qualitat, molt competitiu i el més important: hem fet amics als quals els agrada jugar al bàsquet.
BON NADAL I FELIÇ ANY NOU a Miguel, Borja, Jenaro, Omar †, Marc, Sergio, Quique, Ivan, Víctor, Pablo, Mikel y Jose.

Firmat: El Capi.


- Per la meua part, res més que dir-vos, Carles ho ha explicat a la perfecció. Més allá del fet de jugar a basquet amb vosaltres, he tingut la sort de coneixer-vos a cadascú de vosaltres. Sou gent que val la pena conéixer, es duguem perfectament i aixó es nota a la pista. Encara ens falta molt per pasar junts i  molts partits que guanyar.
Som uns afortunats.

Borja, Jenaro, Marc, Ivan, Sergio, Miquel, Carles, Quique, Pablo, Victor y perque no.. Omar, que paseu bones festes!

No hay comentarios:

Publicar un comentario